January 28, 2017

Sponsoren

We willen de volgende mensen en bedrijven ontzettend bedanken:

        

13680191_1189932704381520_8245258425500302856_o 

 

 

Mirjam verhoef logo aangepast - kopie

 

 

 

 

 

Edgar Nijdam – sponsort het trouwpak van Harmen
Ik ben Edgar Nijdam. Ik ben 47 jaar en verkoop aandacht op maat vanuit mijn mooie en authentieke showroom te Driebergen-Rijsenburg. Mijn werk en mijn passie liggen heel dicht bij elkaar. Ik vind het fantastisch om mensen een goed en zelfverzekerd gevoel mee te geven. In mijn Tailormade showroom doe ik dit door het aanmeten van stijlvolle maatkleding. Als hobby DJ doe ik dit door het draaien van de juiste plaatjes. Als ambassadeur van de Health Promoters doe ik dit om kinderen in goede gezondheid te laten opgroeien. Ik doe mee aan “Lang zullen zij leven” omdat ik meteen een goed gevoel kreeg. Ik zal ervoor zorgen dat Harmen als een trotse en stijlvolle bruidegom naast zijn Lysanne staat.

Mirjam Verhoef – sponsort onze fairtrade trouwringen
“Mensen, culturen, steden, natuur, patronen, symbolen en geschiedenis inspireren mij tot het maken van unieke, handgemaakte sieraden met een verhaal. Het liefst maak ik speciaal voor iemand een uniek persoonlijk sieraad, van zilver, fairtrade goud of titanium. Mijn hoofd zit vol ideeën die wachten op uitvoering. Ik organiseer verschillende soorten workshops edelsmeden in mijn atelier in Driebergen. Mijn atelier is te bezoeken op afspraak.”

Maxine’s Bakery – sponsort een REAL American Coockie Bar ♥
In een klein dorpje in de staat Ohio (VS) begon mijn oma mij te leren bakken toen ik nog heel jong was. Zij heeft me alles geleerd om goed te kunnen bakken en mij een grote collectie van haar lievelingsrecepten gegeven om uit te proberen. Toen ik naar Nederland verhuisde, realiseerde ik me dat haar passie voor bakken mij heeft aangestoken. Daarom besloot ik een bakkerij te starten als ode aan mijn oma Maxine. En zo is Maxine’s Bakery geboren. Alles wat ik bak, bak ik met de liefde en de passie die mijn oma aan mij doorgaf.

Bertina Kramer – sponsort onze trouwvideo
“Bertina heeft een achtergrond als maatschappelijk werker in het jongerenwelzijnswerk, waar haar voorliefde voor de rauwe verhalen van mensen is ontstaan. Al snel na haar studie aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Tilburg besloot ze deze verhalen in beeld te uiten. Inmiddels is ze werkzaam als Docent Audiovisueel aan dezelfde academie, werkt ze als videoredacteur voor Corporate Communicatie van het Leger des Heils en is ze freelance filmmaker. Ze onderscheidt zich in in een uitgesproken esthetische stijl, met onderwerpen die dicht uit op de huid en intiem zijn uitgewerkt.”

Talitha Hoddenbagh – sponsort het ontwerp van onze trouwkaart
“Mooie dingen, daar houd ik van. Kleuren, natuur, bloemen, zonsondergangen, voorbijtrekkende wolken, zwermen vogels. Mooie dingen maken, daar houd ik ook van. Trouwkaarten en geboortekaartjes, helemaal naar wens van het bruidspaar of de ouders (to be). Natuurlijk ook voor Harmen.& Lysanne, omdat het waanzinnig mooie mensen zijn en omdat zij zich op deze manier inzetten om de wereld een stukje mooier te maken.”  TALITHA // Droomopwaarts Design