September 25, 2016

H & L

Wij zijn Harmen en Lysanne. We hebben wel duizend gedeelde interesses, maar tegelijkertijd zijn we in zo’n beetje in alles tegenpolen. Harmen de rustige denker vs Lysanne de impulsieve avonturier. Of, hoe we laatst werden omschreven: Harmen echt zo’n man (voetbal en bier enzo) en Lys echt zo’n vrouw (hormonen en chocoladeverslaving enzo).

We zijn nu zo’n 3,5 jaar bij elkaar. We zitten in zo’n levensfase dat je moet bedenken wat je wilt met je leven. Als gevolg daarvan denken we vaak na over onze levensstijl. Laatst beseften we samen dat we gewoon de vrijheid en mogelijkheden hebben om ons eigen ‘utopia’ te creëren! Het enige wat daarvoor hoeven te doen is bedenken: Wat willen we eigenlijk in het leven? Waar staan we voor? En hoe leven we dat uit?

Als hierover nadenkt, ontstaan er vanzelf gedachtes, ideeën, visie, kansen. Dat kunnen wij garanderen, want binnen een paar maanden stonden onze levens op z’n kop. We verloofden. We zochten een plek om te wonen en kwamen halsoverkop terecht terecht in een leefgemeenschap. Nu wonen we dus met een inspirerend groepje mensen in een prachtig monument. En we bedachten een bruiloft waar wij ons 100% goed bij voelen.

Regelmatig moeten we elkaar in de arm knijpen om te checken of dit allemaal wel ‘echt’ is. Maar het is echt. En gaaf dat het is! Help je ons!? Word dan sponsor van Artsen zonder Grenzen door een product/dienst te leveren voor onze bruiloft (hier lees je hoe het werkt). Of stuur onze website door naar mensen die misschien sponsor willen worden! Alvast bedankt ♥♥♥