*4 maanden later*

Het is nu 4 maanden nadat we definitief hebben besloten om dit project te doen. Wat zijn we blij met onze keuze om dit te doen! Terugkijkend op de afgelopen maanden, hebben we echt super bijzondere tijd gehad. JEETJE wat hebben we inspirerende mensen ontmoet. En wat was het leuk om enthousiaste reacties te krijgen. En hóé bijzonder om te zien dat zo veel mensen bereid zijn om te geven. En wat hebben we eigenlijk ook veel geleerd. Ons tel-je-zegeningen-lijstje is lang. Én wordt elke dag langer.

Het moet wel gezegd worden: pfoeeee, drukdrukdruk. ‘t Is best bizar hoe veel geregel het kost om 1 dagje bruiloft te regelen. Plus de extra zoektochten/mailtjes/gesprekken/spanning om sponsoren te vinden. Gelukkig hebben we er veel vertrouwen in gekregen dat het wel gaat lukken. We hebben ook een streefbedrag, namelijk € 5.000. We zitten nu al bijna op de helft 🙂

Eigenlijk hebben we niet echt tijd over om te bloggen, merken we. Terwijl we zo vol met mooie, grappige en inspirerende verhalen zitten over alles wat we hebben meegemaakt. Vraag ons er gerust naar als je ons spreekt. We vertellen graag! Voor nu houden we het even hierbij. Dikke liefs en vergeet niet aan ons te denken als je een bruiloftsponsoridee hebt! ♥

1 thought on “*4 maanden later*

  • Wat gaaf dat jullie al op de helft van het streefbedrag zitten! Ik kijk uit naar jullie mooie dag! Liefsss Ilse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *